top of page
  • Writer's pictureLBRA

Atskats uz 2022. gadu!

Ikdienas skrējienā bieži aizmirstam atskatīties uz paveiktajiem darbiem, bet koncentrējamies uz darāmajiem darbiem un problēmu risināšanu. Neuztraucieties, tas, ka pēdējais aktualitātes ieraksts šajā lapā bijis 2021. gadā nenozīmē, ka esam apstājušies, bet šajā periodā rūpīgi strādājuši pie pakalpojuma kvalitātes uzlabošanas, jaunu pakalpojumu izstrādes un sadarbību ar mūsu lieliskajiem klientiem.


Ja salīdzina LBRA darbību ar 2021. gadu, esam piesaistījuši vismaz 30 jaunus klientus, izstrādājuši par 40% vairāk uzņēmumu energoauditu kā iepriekš, kā arī kopā ar mūsu sadarbības partneriem no Lietuvas, sākuši veikt uzņēmuma energoauditus ne tikai Latvijā. Aktīvi esam piedalījušies dažādās organizētajās darba grupās, lai veicinātu nozares attīstību. Kopā ar citiem akreditētajiem uzņēmuma energoauditoriem esam domājuši, kā uzlabot pakalpojuma atpazīstamību un kvalitāti. Jo kaut esam konkurenti, mums ir svarīgi, ka neveidojas kļūdains priekštats par uzņēmumu energoauditu nepieciešamību un auditoru kompetenci.


Esam piedalījušies Būvniecības valsts kontroles biroja organizētajā izglītojošā seminārā komersantiem (ierakstu skaties te: https://www.youtube.com/watch?v=qh22KMrLCwk), kā arī piedalījušies rekomendāciju izstrādē komersantiem (https://www.bvkb.gov.lv/lv/media/3293/download).


Jā, mājaslapā variet arī lasīt, ka aktīvi veicam apgaismojuma auditus pašvaldībām un piedalāmies dažādu novērtējumu izstrādē, palīdzam komersantiem izprast, kas ir ilgtspēja.


2022. bija pēdējais gads kad veicām koģenerācijas staciju gada pārskatu inspicēšanu, par ko mazliet skumji, jo kuram gan nepatīk braukāt pa Latviju un apmeklēt dažādas šķeldas, biogāzes, dabasgāzes koģenerācijas stacijas vai TEC, bet šī nozare ir pilnīgi transformējusies, energoresursu cenu pieaugumu un valsts politikas rezultātā operatori ir atteikušies no valsts atbalsta. BET mēs ejam uz priekšu un domājam par jaunas akreditācijas sfēras ieviešanu, cerams, ka izdosies 2023. gadā !


Kopumā bijis pārbaudījumiem bagāts gads, bet šobrīd atskatoties, mums ir tāds prieks darīt darbu kas mums patīk. Par mūsu komandu. Nav bijis viegli, bet kā sakām viens otram, iztaisnojam muguru un ejam uz priekšu.

LBRA komanda*


*Staņislavs pietrūkst

82 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page