top of page
  • Writer's pictureLBRA

Gads iesācies darbīgi!

Kaut arī pandēmija neatkāpjas, mūsu ikdienas darbs turpinās, ievērojot visus epidemioloģiskos drošības pasākumus. Darba dienas pavadām apsekojot dažāda veida uzņēmumus visā Latvijā vai strādājot attālināti. Apmeklējam izglītojošus seminārus, lai būtu lietas kursā par nozarē aktuālo.


Pirmajos trīs mēnešos esam veikuši uzņēmumu inspicēšanu un objektu apsekošanu vismaz 30 objektos un nobraukuši vairākus tūkstošus kilometrus. Esam palīdzējuši klientiem uzlabot energoefektivitāti ēkām un ražotnēm, palīdzējuši ieviest energopārvaldības sistēmu, kā arī veikuši inspicēšanu dažādām koģenerācijas stacijām.



Uzņēmumi aizvien vairāk sāk domāt par energoefektivitātes uzlabošanu un attīstību. Ja pāris gadus atpakaļ dodoties pie klientiem, viņiem interesēja tikai apgaismojuma nomaiņa, šobrīd tiek meklēti kompleksi risinājumi apkures sistēmas optimizācijai vai monitoringa sistēmas izveidošanai, lai ikdienā būtu pieejama informācija par energopatēriņu uzņēmumā.


Ja arī jūsu uzņēmumam nepieciešama palīdzība samazināt enerģijas patēriņu, saprotot kur nepieciešams investēt patēriņa samazināšanai, sazinieties ar mums. Piemeklēsim individuālu risinājumu un ieteiksim ilgtermiņa risinājumus.

74 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page